Medlemsvilkår

Tiller Torget sin kundeklubb er lagt opp som en elektronisk basert tjeneste.

Medlemskommunikasjon er gratis og foregår primært via SMS, push i APP, og/eller e-post.

Takk for at du er medlem av Tiller Torget sin kundeklubb

Vi gjør oppmerksom på at Tiller Torget sin kundeklubb benytter auto-oppslag for å gjøre registreringen enklere for deg. Personopplysninger som hentes ut automatisk er navn, postnummer og fødselsdato. Aldersgrensen for å være medlem er 15 år. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer, samt ta bort informasjon du ikke ønsker skal lagres. I tillegg kan du som medlem registrere antall barn og alder på barn.

Dine personopplysninger, den innsamlede informasjonen og det du har samtykket til, vil bli benyttet av Tiller Torget sin kundeklubb til å sende deg så relevant informasjon og tilpassede tilbud og informasjon via SMS, push i APP, og/eller e-post og/eller SMS, avhengig av hva du har takket ja til. I tillegg til persondataen du velger å oppgi selv, kan du også samtykke til profilering. Det innebærer at vi kan lagre og bruke din adferdsdata, slik som bruk av kuponger og annen statistikk, når vi kommuniserer med deg. Du kan også samtykke til lagring av informasjonskapsler, slik at vi kan få nettstedet til å fungere best mulig, tilpasse innholdet og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Denne informasjonen deler vi også med våre partere innen sosiale medier, reklame og analyse. Dette gir oss et enda bedre grunnlag for å gi deg mer relevant informasjon.

Opplysningene om deg registreres og benyttes for å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, app, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

Der data også går innom tredjepart, for eksempel ved gjennomføring av spill/konkurranser, lagres ikke medlemsopplysninger hos tredjepart. Tredjepart har heller ikke rettigheter til innsyn i eller mulighet til å benytte slike opplysninger.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til Tiller Torget sin kundeklubb eller så lenge som det foreskrives i loven. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg. Utmelding kan gjøres via våre nettsider, app eller ved å sende STOPP TILLERTORGET til 2070. Avmelding i nyhetsbrev gjelder kun kommunikasjon via e-post.