Om senteret

Tiller Torget ligger i et godt etablert handelsområde på Tiller i Trondheim. Her finner du en butikkmiks som i hovedsak er rettet mot hus og hjem.

Tiller Torget kjøpesenter i utkanten av Trondheim har populære kjeder innen sport og elektronikk, og i nabobygget finner du blant annet XXL, Europris og Power.

Butikker som finnes på senteret

På senteret finner du blant annet matbutikk, klesbutikker, frisør, apotek, sportsbutikk, interiørbutikk, blomsterbutikk, elektronikkbutikk og spisested.

Se hvilke butikker som finnes på senteret.

Parkering

Vi har over 500parkeringsplasser. Du finner mer informasjon om parkering her.

Beliggenhet

Senteret ligger i et godt etablert handelsområde omtrent åtte kilometer sør for Trondheim sentrum.

Bærekraft og samfunnsansvar

Tiller Torget er sertifisert som Miljøfyrtårn – Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Første gang Tiller Torget ble Miljøfyrtårnsertifisert var i 2009.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten re-sertifisert.

Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp. Vi kaller det å ta miljøansvar i praksis!

Leie lokale på senteret

Ønsker du å starte butikk eller spisested på Tiller Torget, kan du kontakte eiendomssjef Oddrun Hamnes Aakvik for en uforpliktende samtale.

996 42 206 / oddrun.aakvik@olavthon.no

Kontaktinformasjon

Driftssjef Jakob Sørgjerd

904 75 567 / jakob.sorgjerd@olavthon.no

Driftstekniker Geir Arne Røstad

482 44 708 / geir.arne.rostad@olavthon.no

Eiendomssjef Oddrun H. Aakvik

996 42 206 / oddrun.aakvik@olavthon.no