Alt til hjemmesommeren finner du på sommertorget

produkter til sommerfest fra nille
Skap sommerlige vibber i hagen med dekor fra Nille.
kvinne ute i hvit blondekjole og blomsterkrans
miljøbilder av pådekt bord med produkter fra kid
Forny interiøret til sommerfesten med fine produkter fra Kid.

Om sydenturen ble avlyst, er det ingen grunn til å henge med nebbet: Ta turen til Tiller Torget og skap tidenes beste sommer!

Tidenes beste sommerfest

Noe av det beste med sommeren, og lange lyse kvelder, er at du kan invitere venner og familie til en skikkelig hagefest. Lag din egen Syden-oase i hagen! Fyll hagen med strandstoler og badeleker, finn en Flamenco-spilleliste på Spotify og be gjestene komme i t-skjorter og sandaler. Garantert topp stemning!

sommermat

Tidenes beste sommermat

Bestill godt vær og samle gjengen til en skikkelig grillfest! På grillfesten står god mat i høysetet, og et godt tips er å alliere seg med en grillentusiast. La gjestene bidra med grønnsaksspyd, fruktfat eller sine egne favorittsalater, og dekk opp med rutete rød duk på langbord.

kvinne som holder på med blomster i hagen

Tidenes beste hagesommer

Det meste av innendørsarbeid kan gjøres året rundt, så vi anbefaler å prioritere uteområdet når sola skinner. Er dette året hvor du skal skape drømmehagen med nye blomster og busker?

hage
kjærestepar i telt inne i stua

Tidenes beste innesommer

Når det plaskregner er det bare å holde seg innendørs, være kreativ og ta vare på feriefølelsen. Rigg til hjemmekino, finn frem brettspillene – eller hva med å sette opp et telt i stua? Det er bare fantasien som setter grenser!

familie på fire på fjelltur

Tidenes beste tursommer

Trøndelag er ikke skapt for å sitte stille. Pakk ryggsekken, snør på deg turskoene og benytt sommerferien til å utforske kjente og ukjente naturperler!